23948sdkhjf

Meldgaard leverer bedste resultat nogensinde

Bestyrelsen fra Meldgaard Gruppen har netop godkendt regnskabet for 2019, som ender på et samlet resultat før skat på 54.876 t. kr.

Det er en glad og stolt bestyrelse og ejerkreds, der ser tilbage på et exceptionelt godt år. Et år, hvor det lykkedes at vende de underskudsgivende aktiviteter, og hvor der i det hele taget ikke var de store uforudsete udfordringer. Dermed kunne alle Meldgaards selskaber kunne bidrage positivt til årets resultat.

- Miljø er fortsat vores største selskab, og det selskab med størst potentiale, men i 2019 lykkedes det også at få ekstra godt fat i Transport og handelsselskaberne, som tidligere har haft lidt svære år. Derudover har både Meldgaard Recycling A/S og Bulk-Transport A/S, hvor vi har 50% ejerskab, igen i år bidraget til et virkelig flot resultat, takket være vores dygtige og engagerede partnere, siger medejer Henrik Meldgaard.

- Vi har oplevet et år med ro i organisationen, vi har ikke haft udfordringer på IT, tab på debitorer eller andre udfordringer af større betydning, som vi tidligere har været ramt af. Derudover har vi uden tvivl et rigtigt stærkt hold, hvor alle medarbejdere har bidraget med en fantastisk indsats, tilføjer medejer Line Meldgaard.

Meldgaard Gruppens resultat er 20 mio. bedre end i 2018, hvor resultatet før skat var 34.304 t. kr. og koncernen er vokset fra 459 medarbejdere i 2018 til 502 i 2019.

Fremtiden er usikker, men med en omsætning på 700 mio. kr. bestræber koncernen sig på også i de kommende år at ligge på et resultat før skat på over 30 mio. kr., som det er lykkedes de seneste to regnskabsår.

- Vi er rigtig stolte og glade for vores resultat for 2019, vores mange års erfaringer gør dog også, at vi ved at træerne ikke gror ind i himlen, og en finanskrise eller for den sags skyld en Coronakrise, hurtigt kan ændre på resultaterne i mange af vores forretningsområder, siger medejer Lasse Meldgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094