23948sdkhjf

TIP og Freja udvider samarbejdet

TIP skal levere 75 nye Schmitz Cargobull gardintrailere til Freja Transport & Logistics. Trailerne er udstyret med Schmitz Cargobull Telematik.

Af de 75 nye enheder skal 50 af dem leveres til Freja i Polen. Netop Polen er et vækstområde for Freja, som har investeret kraftigt i landet her i 2020. De aktuelle investeringer består i et nyt logistikcenter i Szczecin i Polen på en 75.000 kvm stor grund, samt en udvidelse af lastbilflåden med 125 trækkere.

- Vores nye logistikcenter åbnede den 1. juli og består af et moderne højlager med en kapacitet på cirka 20.000 paller, fortæller Torben Mortensen, der er bestyrelsesformand for Freja i Polen.

- Der er dedikerede plukke- og pakkeområder samt 2.500 kvadratmeter ”cross dock” faciliteter, alt sammen understøttet af moderne WMS og TMS systemer.

- Vi har også indrettet velfærdsrum til vores chauffører blandt andet med fælles opholdsstue.

Mange års samarbejde 

Freja og TIP har i mange år samarbejdet på det nordiske marked, og at samarbejdet nu også omfatter Polen glæder Morten Hakmann, der er salgsdirektør i TIP med ansvar for Danmark og Norge.

- Vores samarbejde er baseret på gensidig forståelse og tillid. Vi har ikke kun samarbejdet inden for leasing af trailere; men også på værksteds- og servicesiden.

Om samarbejdet med TIP siger Frejas bestyrelsesformand og stifter, Jørgen J. Hansen:

- Vores etablering og udvidelse i Polen har skabt et voksende behov for at have materiel på polske plader. Den løsning kunne TIP tilbyde, så nu starter vi foreløbig op med 50 nye moderne trailere til Polen.

- De resterende 25 trailere er til vores UK-trafik, hvor vi oplever et øget behov for specielt sikrede trailere for at forhindre tyveri og ikke mindst migranters forsøg på at få et gratis lift.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14